Sikringsskap

Begynner det å bli på tide å oppdatere til et nyere sikringsskap? Ifølge Norsk Brannvernforening starter neste halvparten av alle husbranner i et udatert el-anlegg eller sikringsskap, og derfor kan det være lønnsomt å få sikringsskapet ditt sjekket og eventuelt byttet. Ønsker du å vite mer om hvorfor dette er viktig og hvordan vi i Kontakt El-installasjon kan hjelpe deg? Da bør du lese videre.

Sikringsskapet bør alltid sjekkes, monteres og kobles av en fagutlært
Husets sikringsskap beskrives ofte som husets knutepunkt. Det er her de viktigste oppgavene i huset blir styrt fra. Har du et sikringsskap som ofte går varmt, kan dette være en indikasjon på at noe ikke stemmer, og du bør derfor kontakte din elektriker for å få sikringsskapet sjekket.

Skal du bygge nytt, kan det være lurt å huske på at sikringsskap som er feilmontert og feilkoblet kan koste deg dyrt, og er heller ikke dekket av noen forsikringer. Er det et sted i huset du ikke skal drive med noe selv uten å være fagutlært, så er det dette stedet. Her anbefales det også at du kontakter en elektriker som kan utføre jobben for deg.

Derfor kan vi i Kontakt El-Installasjon hjelpe deg med ditt sikringsskap

Vi har lang erfaring og god kompetanse på rehabilitering av alle typer el-anlegg og sikringsskap. Vi hjelper gjerne til med alt fra de små oppdragene til store totalrehabiliteringer. Vårt fokus er å tilby økonomisk forsvarlige tiltak og løsninger som er holdbare over lang tid.

Sikringsskapet bør sjekkes ved jevne mellomrom for å sikre at sikringsskapet ikke er underdimensjonert eller at farlige situasjoner kan oppstå. Men selv om sikringene dine er gamle trenger man ikke nødvendigvis et helt nytt sikringsskap. Vi i Kontakt Elektro har lang erfaring med sikringsskap, og vi kommer gjerne med våre råd for å sikre at ditt sikringsskap fungerer optimalt og at ingen farlig situasjoner skal oppstå.

Alle elektriske installasjoner har behov for vedlikehold eller å byttes ut.

Vi tilbyr serviceavtaler på elektroinstallasjoner, og oppfølging av internkontroll som ivaretar bedrifters krav til internkontroll på elektriske anlegg.
Vi bytter også gjerne ut det gamle sikringsskapet eller el-anlegget på forskriftsmessig måte.

  • Kontakt El – Installasjon tilbyr komplette Service og
    vedlikeholdsavtalerfor elektro tekniske installasjoner
  • Rammeavtaler
  • Periodisk kontroll av elkraftinstallasjoner og sikringsskap
  • Termografering av elektriske installasjoner
  • Små og store service oppdrag
  • Elkraft, tele/ data

Som vaktmester, driftsansvarlig eller eier av bygg, ønsker vi at du skal føle deg trygg
når du velger Kontakt el – installasjon. Vi gjør vårt ytterste for at du som kunde skal kunne forholde deg til en kjent prosjektleder og servicemontør. Du skal vite at Kontakt El – installasjon AS med samarbeidspartnere rådfører deg i alle sammenhenger.

Person- og verdisikkerhet (Elkontroll av næringsbygg og termografering), energieffektivisering (Lys, styring og varme),
sikkerhet (adgangskontroll, innbrudd, kameraovervåkning og brann)
Tele, Data og porttelefon (trygge løsninger for kommunikasjon).

Ta kontakt med oss i dag dersom du har spørsmål om el-anlegg, sikringsskap eller andre tjenester. Vi er din elektriker i Oslo som er der når du trenger oss!