Rehabilitering

Har du behov for rehabilitering av ditt elektriske anlegg eller hjelp til nyinstallasjoner? Kontakt El-installasjon utfører de fleste elektrotjenester og lang fartstid i bransjen.

Vi er et elektrofirma i Oslo med målsetting om å tilfredsstille private husholdninger, næringsliv og offentlig sektor. Vi ønsker å være en seriøs samarbeidspartner, og gjennom kompetanse, fleksibilitet og effektiv driftsform skal vi tilfredsstille kundens behov og forventninger til riktig pris.

Våre tjenester inkluderer:

Elbil

Nyinstallasjoner

Rehabilitering av elektriske anlegg

Service og vedlikehold

Smarthusløsninger

Sjekk av El-anlegg

Vi har lang erfaring og god kompetanse på rehabilitering av alle typer el-anlegg. Våre elektrikere har bred kompetanse og kan hjelpe deg med alt fra de små til de større oppdragene.

Som huseier er det ditt ansvar at det elektriske anlegget er i forsvarlig stand til enhver tid. Det er ikke alltid så lett å se feil med det blotte øyet, derfor er det lurt å få hjelp av en elektriker. Når vi foretar en rehabilitering av ditt el-anlegg, gjør vi en systematisk gjennomgang av sikringsskapet, kontakter, kabler, brytere og øvrig el-anlegg. Dersom vi finner feil ved det elektriske anlegget, vil vi komme med forslag og anbefalinger til utbedringer.

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål knyttet til rehabilitering av ditt elektriske anlegg. Vi har fokus på å tilby økonomisk forsvarlige tiltak og løsninger med lang holdbarhet.

Oppussing av kjøkken og bad

Når du skal i gang med oppussing hjemme, vil du ofte få bruk for en elektriker eller rørlegger. Dette gjelder særlig for oppussing av baderom og kjøkken. Vår elektriker kan hjelpe deg med rehabilitering av dine rom i oppussingsfasen. Husk på at alle hvitevarene på kjøkkenet skal ha hver sin stikkontakt.

Kontakt oss gjerne før du starter, så kan vi hjelpe deg med å finne gode løsninger tilpasset ditt hjem og dine behov. Vi kan også hjelpe deg med å finne energibesparende varme- og belysningsløsninger, slik at du kan redusere unødvendig strømbruk og ikke minst redusere kostnadene.

De fleste boliger som ble bygget for 20 år siden har heller ikke det elektriske anlegget som beboere ofte krever i dag. Vi kan hjelpe deg med rehabilitering og installering av nytt anlegg som passer mer moderne behov.

Elbil

Vi har også kompetanse på elbiler, og kan hjelpe deg med å finne den laderen som passer deg best. Vi anbefaler at du installerer en hjemmestasjon for den daglige ladingen av bilen din.

Dersom du fortsatt har en lader med vanlig stikkontakt, anbefaler vi også at du oppgraderer til en lader med ladeuttak. I tillegg til å gi deg en mer effektiv opplading av bilen din, er slike ladere også mer robuste og en sikrere løsning enn vanlig stikkontakt. Dette reduserer faren for brann.

Uansett om du har behov for rehabilitering av hjemmeladestasjonen eller offentlige ladestasjoner, kan vi i Kontakt El-installasjon hjelpe deg med å finne en løsning tilpasset sted og bruk.

Smarthusløsninger

Mange velger i dag å gå for en smarthusløsning når de skal foreta en rehabilitering av det gamle el-anlegget. Smarthusløsninger er teknologi som gjør at du kan redusere strømforbruket, samtidig som du øker komforten i hjemmet.

Vi kan bidra i hele prosessen, fra kartlegging av dine behov, presentere ulike muligheter, prosjektere anlegget og starte installasjonen samt veiledning etter installasjonen, slik at du kan ta i bruk ditt Smarthus på en best mulig måte.

Ved å oppgradere det elektriske anlegget til en smarthusløsning får du en rekke spennende muligheter. Du kan for eksempel koble hele det elektriske anlegget til en app, slik at du enkelt kan styre alt av lys, varme og lyd i huset gjennom mobilen eller et nettbrett.

Du kan også integrere bolig- og brannalarm i det trådløse elektriske anlegg. Dermed får du en sømløs og praktisk totalløsning på alle elektroniske løsninger i hjemmet.

Kontakt oss i dag

Trenger du hjelp til rehabilitering av ditt elektriske anlegg? Kontakt oss på telefon +47 22 69 55 90 eller gjennom vårt kontaktskjema. Vi kan hjelpe deg med smarte løsninger, enten du er privat- eller bedriftskunde.