Elektriker Oslo

Kontakt El-Installasjon er en elektriker i Oslo med målsetting om å tilfredsstille private husholdninger, næringsliv og offentlig sektor.

Vår elektriker i Oslo ønsker å være en seriøs samarbeidspartner. Gjennom kompetanse, fleksibilitet og effektiv driftsform skal vi alltid oppfylle kundens behov til en gunstig pris.

Kontakt El-Installasjon ble etablert i 2001 og har i dag rundt 20 ansatte med betydelig kompetanse. Alle våre elektrikere er faglærte og er kvalifiserte til å selvstendig installere og reparere elektrisk anlegg, sikringsskap og elektrisk utstyr.

Private kunder

Med lang erfaring i elektrikerbransjen er vi allerede blitt en kjent merkevare. Vi tar på oss alle typer oppdrag innen elektro og du som privatkunde er like viktig for oss som de store bedriftene. Enten du har behov for service, rehabilitering eller installasjoner, finner vi en løsning som er tilpasset deg og ditt hjem.

Som din elektriker i Oslo kan vi installere smarthusløsninger som gjør dagliglivet i hjemmet enda mer behagelig. Med smarthusteknologi kan du redusere strømforbruket, samtidig som du øker komforten i egen bolig. Vår elektriker i Oslo bidrar i hele prosessen, fra kartlegging av behov og ønsker til prosjektering og installasjon av anlegget.

Som privatkunde vil du før eller siden få behov for vedlikehold av ditt elektriske anlegg. Vår lokale elektriker i Oslo tilbyr serviceavtaler på elektroinstallasjoner og elsjekk av boligens utstyr. Som boligeier er det ditt ansvar å sikre at det elektriske anlegget følger forskriftene. Men det er ikke alltid like lett å se feil eller mangler med det blotte øyet, derfor kan det lønne seg med et besøk av vår elektriker i Oslo fra tid til annen.

Bedriftskunder

Vår elektriker i Oslo utfører tjenester innen service, rehabilitering, prosjektmarked og industri. Vi installerer adgangskontroll og kameraovervåkning i næringsbygg, slik at du og dine ansatte skal føle dere trygge på jobb.

Som vaktmester, driftsansvarlig eller eier av bygg, ønsker vi at du skal føle deg trygg når du velger vår elektriker i Oslo. Vi gjør alltid vårt ytterste for at du som kunde skal kunne følge én prosjektleder og servicemontør. Videre hjelper vi deg og din bedrift med elkontroll av ditt næringsbygg, slik at både ansatte og verdier er sikret. Andre tjenester vi utfører er energieffektivisering av lys og varme, noe som blir stadig mer avgjørende for en sikker og fornuftig drift på arbeidsplassen.

Vår elektriker i Oslo tilbyr serviceavtaler på elektroinstallasjoner og oppfølging av internkontroll i ditt næringsbygg, slik at du unngår potensielt farlige situasjoner på arbeidsplassen. Når du benytter deg av Kontakt El-Installasjon kan du være sikker på at el-arbeidet er utført på en forsvarlig og forseggjort måte.

Våre leverandører

I tillegg til å ha de beste fagfolkene i staben, sørger vi også for å samarbeide med de beste leverandørene på markedet. Hos oss finner du leverandører som Lanse, Øglænd System, Devi, Stork, Varmecomfort og Schneider Electric.

Trenger du en dyktig elektriker i Oslo? Kontakt oss i dag, så finner vi en løsning tilpasset dine behov.