Elektriker Oslo

Kontakt El-Installasjon AS er en elektriker i Oslo med målsetting om å tilfredsstille private husholdninger, næringsliv og offentlig sektor. Vi ønsker å være en seriøs samarbeidspartner som gjennom kompetanse, fleksibilitet og effektiv driftsform alltid skal tilfredsstille kundenes behov og forventninger til riktig pris.

Vår lange erfaring i elektrikerbransjen gjør at vi er godt kjent, og for oss er du som privatkunde minst like viktig som de store bedriftene.

Våre tjenester utføres innenfor service, rehabilitering, prosjektmarked og industri. Kontakt El-Installasjon AS ble etablert i Oslo i 2001 og har pr. i dag 20 ansatte med betydelig og stor kompetanse som elektriker i Oslo.

Vi er din elektriker i Oslo. Alle elektrikere som jobber hos Kontakt El-Installasjon AS er faglærte. Det vil si at de har formell fagutdanning i henhold til lov om fagopplæring i arbeidslivet, og er kvalifiserte til å selvstendig installere og reparere elektriske anlegg og elektrisk utstyr.

Du er kanskje ikke klar over det, men faktisk er det du selv som har ansvaret for at det elektriske anlegget hjemme hos deg er i orden. Hvis det begynner å brenne eller skjer en annen ulykke som kan spores tilbake til elektriske feil, kan du risikere at forsikringsselskapet reduserer erstatningen du får. Men hvordan skal du være sikker på at alt er i orden, hvis du ikke selv er elektriker?

Bruker du en elektriker fra Kontakt El-Installasjon AS, skal du ikke bare ha en følelse av trygghet, du vil også være trygg på at el-arbeidet er utført på den mest forsvarlige og forseggjorte måten.

Holder du til i Oslo og trenger en dyktig elektriker? Kontakt oss idag for en hyggelig prat om hva vi kan hjelpe deg med.